Wie is de starter of ondernemer van het jaar 2015?


22 mei 2015

Wie mag zich dit jaar 'Ondernemer van het jaar' noemen en welke startende ondernemer krijgt de titel 'Starter van het jaar 2015'? Ondernemers die zichzelf en hun bedrijf op een bijzondere wijze willen presenteren aan collega-ondernemers en publiek, kunnen meedingen naar de Starters- en
Ondernemersprijs 2015 van de gemeente Hardenberg.

Gedreven en succesvolle ondernemers met lef en die oog hebben voor groei, duurzaamheid en continuiteit kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Starters- of Ondernemersprijs 2015.

Ondernemers die voor mei 2012 zijn gestart, maken kans op de titel 'Ondernemer van het jaar'. Startende ondernemers die vanaf mei 2012 hun onderneming zijn gestart, dingen mee naar de titel 'Starter van het jaar'. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf de ondernemer heeft of wat het product
of dienst van het bedrijf is: iedere ondernemer uit de gemeente Ommen kan meedoen.

Aanmelden
Ondernemers kunnen zichzelf aanmelden, maar succesvolle ondernemers die kans moeten maken de Starters- of Ondernemersprijs kunnen ook door anderen worden aangemeld. Aanmelden kan tot en met 15 juni 2015.

Genomineerden
Uit alle aanmeldingen worden in beide categorieen 6 genomineerden geselecteerd die nog voor de zomervakantie bekend worden gemaakt. Deze in totaal 12 starters en ondernemers krijgen in augustus de kans zich te presenteren aan een deskundige jury. Daarbij let de jury op de visie en missie van
het bedrijf, hoe het bedrijf omgaat met innovatie, duurzaamheid en marketing en wat het bedrijf betekent voor de gemeente Hardenberg.

Begin september worden de winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn direct geplaatst voor de regionale verkiezing van Starter of Ondernemer van het jaar van MKB regio Zwolle.

De verkiezing Starter en Ondernemer van het jaar 2015 wordt georganiseerd door MKB Regio Zwolle, gemeente Ommen, gemeente Hardenberg en het Ondernemersstartpunt. Stichtingen, verenigingen en (semi)overheidsinstellingen zijn uitgesloten van deelname.