Uw foto in de nieuwe gemeentegids?


vrijdag 22 mei 2015

Doe mee met de fotowedstrijd en maak kans op een van de prijzen

Omslag gemeentegids 2014 Klik om te vergroten

De gemeente Borger-Odoorn kent veel fotogenieke plekken. En ongetwijfeld ook veel inwoners die graag mooie foto's maken. Fotografeert u graag? Doe dan mee met de fotowedstrijd voor onze nieuwe gemeentegids en maak kans op een leuke prijs. Bovendien ziet u uw foto(`s) dan misschien wel,
voorzien van uw naam, terug in de gemeentegids die in september bij alle inwoners in de bus valt.

Hoe meedoen?

Stuur voor 8 juni uw mooiste digitale foto(`s) uit de gemeente Borger-Odoorn naar wiwu@borger-odoorn.nl. Vermeld daarbij uw naam, adresgegevens en de plek waar de foto genomen is. Het kan gaan om foto's van de omgeving, natuur, evenementen, dagelijkse dingen: alles wat u kenmerkend vindt voor
onze gemeente. U mag per persoon maximaal vijf foto's insturen Maakt u foto's waar mensen op staan? Dan is het handig dat u hen vooraf toestemming vraagt om deze foto's in te sturen.

Prijzen en plaatsing

Als u meedoet maakt u kans op plaatsing van uw foto's in de gemeentegids, en op een van de drie prijzen: een waardebon van EUR 75,- (eerste plaats), EUR 50,- (tweede plaats) of EUR 25,- (derde plaats). Een deskundige jury, onder voorzitterschap van nieuwe burgemeester Jan Seton, maakt een
keuze uit de inzendingen. Ook foto's die niet in de prijzen vallen komen in aanmerking voor plaatsing in de gemeentegids. Met het insturen geeft u hier toestemming voor, ook voor het gebruik op andere promotiemiddelen van de gemeente.

Voorwaarden

* Inzending van foto's voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden in.
* U kunt tot 8 juni maximaal 5 foto's per persoon mailen naar wiwu@borger-odoorn.nl, onder vermelding van uw naam.
* Foto's moeten worden aangeleverd als jpg met een minimale resolutie van 300 dpi of een bestandsgrootte van minimaal 1 Mb.
* Met het insturen van uw foto(`s) geeft u toestemming voor het gebruik hiervan voor de gemeentegids, maar ook voor andere promotiemiddelen van de gemeente zoals de website, het Twitter-account en drukwerk.
* Deelnemers moeten ten tijde van het insturen 18 jaar of ouder zijn, en woonachtig in de gemeente Borger-Odoorn.
* De deelnemer dient de maker van de foto te zijn. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op de auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel verantwoordelijk.
* De deelnemer garandeert dat hij/zij rechthebbende is op de door hem/haar ingezonden foto. In geval van aansprakelijkheid wegens (vermeende) inbreuk op rechten van derden met betrekking tot de foto - of dit nu auteursrechten of andere rechten zijn - vrijwaart de deelnemer de
wedstrijdorganisatie tegen deze aansprakelijkheid.
* De auteursrechten op de ingezonden foto's berusten in alle gevallen bij de deelnemers. Het meedoen aan de wedstrijd behelst in geen geval enige overdracht van deze auteursrechten.
* Indien op de foto een persoon herkenbaar in beeld wordt gebracht, dan zorgt de deelnemer ervoor dat deze persoon toestemming heeft gegeven voor inzending en verder gebruik van de foto.
* Personen die betrokken zijn bij de wedstrijdorganisatie en/of de jury maken geen kans op een prijs.
* Een gemeentelijke jury, onder voorzitterschap van de burgemeester, stelt de winnaars vast.
* De drie prijswinnaars en de andere inzenders van wie een of meerdere foto's worden geplaatst, krijgen voor 1 juli bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
* Conflicten worden beoordeeld naar Nederlands recht.

Nieuwsberichten