Wethouders bezoeken Haagweg


Gepubliceerd op: 22 mei 2015

De herinrichting van de Haagweg schiet al flink op. De wethouders Rene van Hemert en Ronald van der Meij kwamen donderdag 21 mei samen met enkele raadsleden kijken hoe het werk vordert. Daar hoorden ze tot hun genoegen dat dat volgens planning verloopt.

De wethouders Rene van Hemert en Ronald van der Meij kwamen donderdag 21 mei samen met enkele raadsleden kijkenDe wethouders Rene van Hemert en Ronald van der Meij kwamen donderdag 21 mei samen met enkele raadsleden kijken

De aannemer en zijn medewerkers werken dan ook stevig door, want er moet nog flink wat gebeuren voor het werk aan het eind van het jaar kan worden afgerond. Van de zomer wordt de Haagweg tussen de Lindelaan en de Geestbrugweg aangepakt. Momenteel is voor automobilisten alleen de rijbaan
richting Den Haag tussen de Hoornbrug en de Rijswijkseweg beschikbaar, omdat op de andere rijbaan wordt gewerkt. Na de zomer draait dat om en is de heringerichte rijbaan richting Hoornbrug beschikbaar voor autoverkeer. In het najaar worden nieuwe bomen en hagen geplant.

Inmiddels begint al duidelijk te worden hoe de vernieuwde Haagweg eruit gaat zien. Zo is tussen de Jan van der Heijdenstraat en de Laan van Hofrust de fietsstraat al in gebruik.

* Deel Wethouders bezoeken Haagweg op Facebook
* Twitter