Kies uw favoriete Foto van de Week


Opening expositie Foto van de Week 21 mei 2015 Stadskantoor DordrechtGerben Baaij, directeur Dordrecht Marketing, heeft donderdagmiddag 21 mei in het Stadskantoor een bijzondere foto-expositie geopend. De expositie bevat opnamen die in 2014 tot Foto van de Week zijn uitgeroepen.

De gemeente doet elke week op haar website en Facebookpagina een oproep aan fotografen om bijzondere foto's van de stad in te zenden. De foto met de meeste likes op Facebook wordt Foto van de Week. Dat levert steeds prachtige plaatjes van Dordrecht op. De gemeente wil die net als vorig jaar
graag aan een groter publiek laten zien.

Origineel
De opening vond plaats in het bijzijn van diverse makers van een Foto van de Week. Gerben wees op de originele invalshoeken van waaruit de fotografen de schoonheid van de stad in beeld hebben gebracht en roemde de kwaliteit van de foto's.



Favoriet kiezen

De winnende foto's van 2014 zijn vier weken in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard te bewonderen. Behalve kijken naar de foto's kunnen bezoekers hun favoriet kiezen. Bij de expositie liggen formulieren waarop een ieder de foto van zijn of haar keuze kan aankruisen. De maker van de foto met
de meeste stemmen krijgt de publieksprijs. Stemmen op de foto's is mogelijk tot en met 16 juni.



Vakjury

Behalve het publiek kiest ook een vakjury haar favoriete foto. De jury bestaat uit de Dordtse fotografen Mascha Joustra en Huib Kooyker. De prijsuitreiking vindt plaats op 18 juni.

Foto: Jarko de Witte van Leeuwen

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.