MRO-brochure toont uitgelezen vestigingskansen op en nabij Lelystad ..


Geplaatst: 19-5-2015

Luchthaven Lelystad Airport is de ideale plek om een bedrijf te vestigen. Om dat onder de aandacht te brengen hebben provincie Flevoland, de gemeente Lelystad, Lelystad Airport en NV OMALA, in samenwerking met gevestigde MRO-bedrijven op de luchthaven, een Engelstalige brochure samengesteld.
Deze brochure werd voor het eerst als acquisitie-instrument gebruikt op de luchtvaartbeurs EBACE.

Vertrekhal Lelystad Airport

Goed bereikbaar

De brochure toont o.a. de gunstige ligging en goede bereikbaarheid. Behalve door de lucht, is de stad ook goed ontsloten via de weg, het spoor en het water. En in de nabije toekomst wordt dat nog beter door verbreding van de A6, een 3e afslag vanaf de snelweg en een goede ontsluiting van de
luchthaven vanaf het regionale wegennet. Met het openbaar vervoer is er een rechtstreekse verbinding met Amsterdam en Schiphol Airport. Tussen station Lelystad Centrum en de toekomstige luchthaven komt een snelle busverbinding.

Vestigingskansen

De luchthaven biedt veel kansen voor luchthavengebonden en luchthavengeorienteerde bedrijven die zich willen vestigen binnen de Metropoolregio Amsterdam. Lelystad maakt deel uit van dat intergemeentelijke samenwerkingsverband. De luchthaven van Lelystad kan de ideale locatie zijn. Op en in de
omgeving van de luchthaven is meer dan 100 hectare bedrijfsgrond beschikbaar. Geinteresseerde bedrijven kunnen daartoe contact opnemen met Lelystad Airport, de gemeente Lelystad of de Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere (NV OMALA).

Meer informatie

Nadere informatie over vestigingsmogelijkheden kan worden ingewonnen bij:

- Lelystad Airport
Tel.: +31 (0)320 284 770
E-mail info@lelystad-airport.nl
www.lelystad-airport.nl

- OMALA/Airport Garden City
Tel.: +31 (0)320 820216
E-mail info@omala.nl
www.omala.nl

- Gemeente Lelystad
Tel.: + 31 (0) 320 -278555
E-mail: economischezaken@lelystad.nl
www.lelystad.nl

Luchtvaartbeurs EBACE

Lees ook: Lelystad Airport presenteert zich op luchtvaartbeurs EBACE