'Vrienden maken' zoekt vrienden


Kampleider Sven Groot stuurde vrijdag 22 mei deze mail aan jeugdleden in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar. Hij hoopt op veel nieuwe vrienden tijdens het 2de NTTB Tafeltenniskamp.

Beste tafeltennisser,

Ook deze zomer kun je weer dat doen wat je leuk vindt: vakantievieren en tafeltennissen, alles op 1 locatie. De NTTB organiseert in het mooie Limburg het 2de NTTB Tafeltenniskamp. Dat het een leuk kamp is, kunnen we met zekerheid zeggen want veel deelnemers van vorig jaar (70%) hebben zich ook
dit jaar weer ingeschreven! Het aantal deelnemers staat nu op 30, maar er is zeker nog plek voor meer. De NTTB huurt blokhutten op het terrein van JOC Ysselstein, er zijn nog blokhutten beschikbaar voor enthousiaste tafeltennissers!

Waarom meedoen aan dit kamp?
Omdat het een superleuk kamp is voor iedereen - jongens en meisjes in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar - die ongeacht het niveau tafeltennissen met leeftijdsgenoten leuk vindt. Het kamp heet niet voor niets `Vrienden maken'. Daar zijn we vorig jaar dus bijzonder goed in geslaagd! Natuurlijk is
tafeltennistraining ook belangrijk. We hebben super goede trainers en begeleiders, ze leren je zeker veel over techniek, tactiek en lekker sporten. Maar vooral weten zij als geen ander dat plezier in je sport het allerbelangrijkste is.

Meisjes, komen jullie ook?
Meisjes waren er vorig jaar niet bij en dat kan natuurlijk niet nog een jaar zo zijn. Dit jaar willen we vooral graag meisjes welkom heten. Elke Janssen is als begeleidster aangetrokken, zij zal het iedereen naar de zin maken met haar activiteiten. Dus meiden: meld je aan. Voor de meiden is er
een eigen blokhut beschikbaar! Elke vereniging waarvan meiden zich aanmelden ontvangt van ons een kleine attentie die ze kunnen inzetten bij ledenwerfactiviteiten.

Alle trainers en begeleiders stellen zich op onze website voor, kijk op onze site.

Meer weten?
Wil je meer weten, of willen je ouders meer weten? Kijk dan op onze website, daar kun je ook het inschrijfformulier vinden. Je kunt ook met je vraag mij mailen.

Zien we jou terug op het NTTB Tafeltenniskamp Vrienden maken?

Met sportieve groet,
Sven Groot.