Tweede editie Noord Hollands Kampioenschap G-bowlen

geplaatst op 22 mei 2015

Na een zeer geslaagde en gezellige eerste editie van het Noord-Hollands kampioenschap G-bowlen in 2014 wordt hier in 2015 een vervolg aan gegeven. Dit jaar vindt het kampioenschap plaats op zaterdag 7 november 2015 bij Bowlingcentrum `de Waerd Bowling & Sportcafe' in Heerhugowaard.

Noord-Hollands Kampioenschap

Bijna 80 deelnemers uit heel Noord-Holland zijn tijdens de eerste editie van het kampioenschap de strijd met elkaar aangegaan. Met als resultaat enthousiaste deelnemers die de dag van hun leven hebben gehad en natuurlijk een aantal fantastische winnaars. Een prachtig resultaat om dit jaar op voort te borduren.

Organisator van het evenement is de werkgroep VTM (Vrije Tijd en Meer), die is samengesteld uit afgevaardigden van Esdege Reigersdaal, Sportservice Noord-Holland, Philadelphia Zorg, GGZ Noord-Holland noord, MET Welzijn en de Waerden. Deze groep heeft zich tot doel gesteld de vrijetijdsbesteding van mensen met (maar ook zonder) beperking `op de rails' te zetten.

In samenwerking met de bowlingvereniging uit Heerhugowaard wordt de tweede editie van het kampioenschap georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Het evenement is rolstoeltoegankelijk. Op zaterdag 7 november 2015 mogen alle deelnemers weer mee strijden om prijzen in de verschillende categorieen.

Sponsering en meer informatie

Om het kampioenschap zo goed mogelijk te organiseren is de organisatie nog op zoek naar sponsoren. Elke (kleine) bijdrage is zeer welkom en hiermee zorgt u voor een onvergetelijke dag voor de deelnemers. Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden of de mogelijkheden om deel te nemen kunt u contact opnemen met Elvis Jankovic (Esdege Reigersdaal), tel 072-575 25 54, mail vrijetijdsbesteding@esdege-reigersdaal.nl of met Marieke Wever (Sportservice Noord-Holland), tel 072-57 63 880, mwever@sportservicenoordholland.nl.