Zweedse Mantacore gaat verder onder de naam Keylane Nordics

Utrecht, 22 mei 2015 - Vanaf vandaag gaat het Zweedse softwarebedrijf Mantacore verder onder de naam Keylane Nordics AB. In november 2014 werd Mantacore onderdeel van Keylane, leverancier van standaard softwareoplossingen in de verzekeringen- en pensioenenmarkt. "Met de naamswijziging laten we duidelijk zien dat we een internationaal bedrijf zijn dat hard bezig is haar positie in de internationale verzekeringen- en pensioenenmarkt verder uit te bouwen," zegt Ronald Kasteel, directeur Strategie, Fusies en Acquisities bij Keylane.

"Ook past de naamsverandering bij de stap die Keylane maakt om de verschillende softwareoplossingen en diensten steeds meer te integreren," verklaart Finn Oskarsson, ...bij Keylane Nordics. "We bieden onze klanten daarmee een breed productenpalet met marktleidende standaard softwareoplossingen."

"Financiele instellingen staan voor uitdagingen die vragen om slimme en flexibele IT-ondersteuning tegen lage kosten. Nu al bereiken verzekeraars en pensioeninstellingen met onze software grote efficiencyvoordelen en een hogere klanttevredenheid. Met de internationale uitbreiding en integratie van onze oplossingen kunnen ze daarnaast profiteren van de synergievoordelen, zoals versnelde innovaties en lokale service dichtbij," aldus Ronald Kasteel tot besluit.

Over Keylane

Keylane ontwikkelt en implementeert flexibele standaard software voor de kernprocessen van verzekeraars en pensioeninstellingen. Keylane's professionele gestandaardiseerde projectaanpak en innovatieve producten hebben geleid tot vele succesvolle migraties, bij meer dan dertig gerenommeerde verzekeraars en pensioenuitvoerders, in meer dan tien landen in Europa en de Nederlandse Antillen. Haar dienstverlening verzorgt Keylane vanuit vestigingen in Nederland, Belgie, Duitsland, Engeland, Zweden, Noorwegen en India. Meer weten? www.keylane.com