Workshop marktkansen zon-PV Brazilie, India en China

Heeft u producten of diensten in de sector zon-PV? En heeft u belangstelling voor marktkansen in Brazilie, India en China? Kom dan naar de workshop van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en TKI Solar Energy.

RVO.nl heeft onlangs marktstudies laten uitvoeren naar de PV-markten in Brazilie, India en - eerder al - China. Deze studies geven een goed inzicht in de vele kansen in deze landen voor Nederlandse bedrijven.

Om deze kansen gezamenlijk te benutten, organiseren RVO.nl en de TKI Solar Energy een workshop. Door mee te doen aan deze workshop kunt u actief bijdragen aan het vertalen van kansen naar concrete oplossingen.

Tijdens de workshop vatten we de kansen samen en werken we aan de vorming van consortia om gezamenlijk de markten in de genoemde landen te benaderen. Rode draad in de workshop is de Consortium Building Canvas methode. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor consortiumvorming richting nieuwe markten. De methode is al een aantal keer succesvol toegepast en wordt specifiek afgestemd op deze workshop.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich aanmelden voor de workshop met een e-mail naar aysel.atci@rvo.nl. Wees er op tijd bij. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over de workshop en de exacte locatie volgen nog. Aansluitend op de workshop wordt een lunch aangeboden.