Frank de Boer en Van den Brom openen Gassan Boutique P.C. Hooftstraat

Onder grote belangstelling vond gisteren de officiele opening plaats van de Gassan Boutique aan de P.C. Hooftstraat 84.

Frank de Boer en John van den Brom hebben onder toeziend oog van Debora Huisman-Leeser en David Bijlsma het lint doorgeknipt en daarmee de boutique officieel geopend.

Onder het genot van een cocktail verzorgd door Remy Martin proostte de familie Leeser samen met de genodigden op de opening van deze stijlvolle boutique die internationale allure uitstraalt en tegelijkertijd een intieme ambiance biedt zoals van een familiebedrijf mag worden verwacht. De unieke combinatie van de collecties wordt gepresenteerd in smaakvol gekozen meubilair dat ieder juweel of horloge een eigen podium biedt.

Naast de prachtige juwelen van Choices by DL, Gassan 121 en Gassan Fine Jewelry presenteert Gassan de internationale collecties van topmerken zoals Al Coro, Carrera y Carrera, Leo Pizzo, Schaffrath en Utopia. Naast de juwelencollecties zijn er bijzondere horlogemerken verkrijgbaar zoals Audemars Piguet, Longines, Rado, Richard Mille en Vacheron Constantin.

Behalve dat de aanwezige gasten konden genieten van al het moois op juwelen- en horlogegebied werden in het souterrain de smaakpapillen verwend met heerlijke wijnen van de Gouden Ton in combinatie met exquise hapjes verzorgd door Food Fantasies.

Deze multibrandstore in de meest exclusieve winkelstraat van Amsterdam is innovatief en een echte mijlpaal voor de firma Gassan. Voor meer foto's van deze prachtige avond verwijzen wij u graag naar: https://www.gassan.com/nl/press/pcboutique

Over Gassan

Het hoofdkantoor Gassan Diamonds is gevestigd in een prachtig gerestaureerde oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantslijperij, gebouwd in 1879. In 2013 kregen meer dan 400.000 bezoekers een rondleiding door de prachtige diamantfabriek en is Gassan verkozen tot Beste Familiebedrijf van Nederland door de Stichting Familie Onderneming, in samenwerking met KPMG. Het bedrijf concentreert zich nog steeds voornamelijk op het slijpen van diamanten, de groothandel en detailhandel in gezette en losse geslepen diamanten, gouden juwelen en horloges.

In Nederland heeft Gassan diverse verkooppunten waaronder het hoofdkantoor Gassan Diamonds en de grootste juwelierswinkel van Nederland, Gassan Dam Square. Gassan Schiphol is een van de grootste concessionarissen van de luchthaven Schiphol met diverse verkooppunten achter de douane en een winkel in Schiphol Plaza, het winkelcentrum van de luchthaven. Gassan presenteert haar collecties ook in diverse winkels op Changi Airport Singapore. Daarnaast zijn er aftersales kantoren gevestigd in Antwerpen (Belgie), London (Groot-Brittannie), Tokyo (Japan), Beijing (China), Bogor (Indonesie) en New York (VS).

Openingstijden:

Ma 12.00 - 18.00

Di / wo / vr / za 10.00 - 18.00 uur

Do 10.00 - 20.30 uur

Zo 12.00 - 17.00 uur