Eurostars call met Korea geopend

Gepubliceerd op: 22 mei 2015

Op 21 mei werd in Seoel tijdens de Korea Eureka conferentie de 'call for project ideas' gelanceerd om meer innovatieve mkb-samenwerkingsprojecten tussen Nederland en Zuid-Korea te stimuleren.

De tekst van de Eurostart-call werd ondertekend door de Nederlandse en Koreaanse National Program Coordinators Mike Timmermans en Sang Keung Lee. De president van KIAT, de Nederlandse ambassadeur en de president van Eureka waren aanwezig bij de ondertekening.

Meer informatie over de call vindt u op de website van de Nederlandse ambassade in Seoul. Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het netwerk van ambassades.

Eurostars

Jaarlijks is het budget van RVO.nl voor het Eurostars-progamma EUR 18,5 miljoen. De Europese Commissie draagt een deel hiervan bij. Deadline voor de volgende call is 17 september. Op 3 juni organiseert RVO.nl een Eurostars zomerevent.