Agressieve man aangehouden voor bedreiging en mishandeling


Agressieve man aangehouden voor bedreiging en mishandeling

Laatste update:
24-05-2015 | 10:43

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Tilburg - Een medewerker van een woonvoorziening in de wijk Oud Zuid is zaterdagmiddag 22 mei 2015 door een client mishandeld en bedreigd met een mes. Agenten hebben de agressieve 37-jarige verdachte met hulp van een diensthond en voorzien van een schild in de badkamer aangehouden.

Het slachtoffer, een 44-jarige Tilburger, deed aangifte. Hij vertelde dat op het buitenterrein een client, met alleen zijn onderbroek aan, hem zonder enige aanleiding met gebalde vuist, waarin hij een ketting vasthield, enkele keren in het gezicht had geslagen. In zijn andere hand had zijn
belager een mes waarmee hij hem bedreigde en probeerde te steken. Het slachtoffer vertelde dat hij zijn belager een vuistslag had gegeven en daardoor via een poort in het hek kon wegkomen, Daarna had hij direct de politie gebeld. Zijn aanvaller was daarna weer naar binnen gegaan.

Badkamer

Toen de agenten arriveerden, bevond de verdachte zich in de badkamer. Ze gingen met een hond en voor zich een schild de ruimte binnen. De dienders riepen dat hij zijn handen moest laten zien. De man liet daarop een mes op de grond vallen. De agenten hebben hem daarop aangehouden.