Automobilist laat vrouwen gewond achter na aanrijding


Automobilist laat vrouwen gewond achter na aanrijding

Laatste update:
24-05-2015 | 11:04

Ammerzoden - In Ammerzoden zijn zaterdagnacht twee vrouwen aangereden door een nog onbekende automobilist. Beide slachtoffers liggen in het ziekenhuis, een van hen is er slecht aan toe. Van de automobilist ontbreekt nog elk spoor.

Volgens omstanders liepen de slachtoffers, twee inwoonsters van Ammerzoden van 23 en 28 jaar, rond 03.45 uur over de Hogesteeg toen ze ter hoogte van de stoffenhandel Bas Bastiaans werden aangereden door een auto. De 21-jarige vrouw bleef gewond op straat liggen, de ander werd enkele
tientallen meters meegesleurd en kwam ter hoogte van de Pater Veldmanlaan gewond op straat terecht. Zij was er ook het ergst aan toe en is overgebracht naar het UMC in Utrecht. Het andere slachtoffer is ook naar het ziekenhuis gebracht.

Taxichauffeur getuige

De politie heeft terplekke enkele getuigen gesproken maar nog geen aanknopingspunten richting de automobilist. Wel is er mogelijk een taxichauffeur die de bewuste auto gezien kan hebben. De politie is dringend naar hem op zoek want hij kan een belangrijke getuige zijn. Ook andere getuigen die
nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar op telefoon 0900-8844.

(2015249887)