Man op straat door tweetal geslagen en beroofd


Man op straat door tweetal geslagen en beroofd

Laatste update:
25-05-2015 | 10:41

Terneuzen - Zondagmorgen is een fietser op het fietspad aan de Guido Gezellestraat door twee mannen op de grond geslagen en van zijn spullen beroofd.

Het incident gebeurde rond 05.00 uur. Het 34-jarige slachtoffer uit Terneuzen fietste vanaf de stoplichten aan de Zuidlandstraat het fietspad op. Tussen de Alvarezlaan en de Frederik van Eedenstraat kwamen vanuit de tegenovergestelde richting twee mannen aangelopen, die hem dwongen om te
stoppen. Zonder enige aanleiding sloegen ze hem knock-out. Terwijl hij op de grond lag, beroofden ze hem van zijn mobiele telefoon, geld en diverse pasjes.

Signalement

Nadat het slachtoffer was beroofd, vluchtten de twee daders weg. Er is slechts een summier signalement bekend. De mannen waren tussen de 22 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang en hadden een mager postuur.

Verwondingen

De Terneuzenaar is naar een bekende van hem gegaan en heeft de politie gebeld. Agenten hebben hem naar de huisartsenpost in Terneuzen gebracht. Hij had verwondingen aan zijn gezicht en een arm. Een arts heeft de verwondingen op diverse plaatsen gehecht.

Hebt u informatie?

Het slachtoffer deed zondagmorgen aangifte. De politie stelt een onderzoek in naar deze straatroof. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.