Digitale werkplaats in Het Groene Woud


Digitale werkplaats in Het Groene Woud

Werkplaats Het Groene Woud is de digitale marktplaats van Het Groene Woud.

Vraag en aanbod komen hier samen om nieuwe initiatieven en projecten te ontwikkelen en te realiseren. Ondernemers, verenigingen, organisaties en particulieren kunnen op zoek gaan naar extra handen, materialen, advies en simpelweg hele goede ideeen. Of ze bieden juist iets aan. Zo dragen
initiatiefnemers en aanbieders samen bij aan de versterking van natuur, landschap, leefbaarheid en bedrijvigheid in Het Groene Woud. Mensen vinden elkaar op Werkplaats Het Groene Woud.

Gemeente Oirschot ligt middenin Het Groene Woud. Het Groene Woud (circa 35.000 hectare groot) is sinds 2004 een Nationaal Landschap. Stad en platteland bundelen hier al jaren hun krachten om van Het Groene Woud een regio te maken waar het goed ondernemen, aangenaam recreeren en fijn wonen is.
Werkplaats Het Groene Woud helpt daarbij.

Hoe werkt de Werkplaats?

Je maakt een profiel aan van je goede idee, en geeft aan wat je nodig hebt om het initiatief te realiseren. Of je maakt een profiel aan van je aanbod: welke kennis of goederen jij, of je organisatie, wilt delen om initiatieven te helpen realiseren. Profielen van initiatieven en aanbieders
worden gematcht, en zo vindt elke gebruiker een lijst van potentiele partners om goede initiatieven verder te brengen. Heb je een match die interessant voor je is? Leg dan zelf contact.

Heb je vragen, of is er een leuke samenwerking tot stand gekomen? Laat het ons weten! Dit kan via de blog bij je eigen account, of via streekhuis@hetgroenewoud.com.