Afronding werkzaamheden aan de Markt Dedemsvaart


26 mei 2015

In juni starten de werkzaamheden aan de openbare ruimte rondom de Hof van Dedem aan de Markt in Dedemsvaart. Ook een gedeelte van de Judith van Marlelaan en de Wilhelminastraat krijgen een nieuwe inrichting. Op maandag 1 juni vindt tussen 19.30 en 21.00 uur in De Baron een inloopbijeenkomst plaats
over de werkzaamheden.

De bouw van het woonwinkelcomplex de Hof van Dedem aan de Markt is in volle gang. Naar verwachting kunnen de winkels aan het einde van dit jaar naar de Markt verhuizen en kunnen de bewoners hun appartement in Hof van Dedem betrekken.

Om ervoor te zorgen dat de openbare ruimte rondom het complex op tijd klaar is, start aannemer NTP Infra in opdracht van de gemeente Hardenberg binnenkort met de herinrichting van de openbare ruimte van dit gedeelte van de Markt.

Planning
Het gebied rondom de Hof van Dedem krijgt een nieuwe inrichting die aansluit bij de inrichting van de rest van de Markt. Zo worden tussen 8 juni en 7 juli 2015 een gedeelte van de rijbaan van de Wilhelminastraat en de Judith van Marlelaan heringericht.

De herinrichting van een gedeelte van de Tijllaan staat gepland voor de periode tussen 17 augustus en 17 september 2015. De herinrichting van het gebied aan de oost- en westkant van Hof van Dedem en de aanleg van de toegangsweg tot aan het loadingdock vinden plaats tussen 7 en 25 september.

Inloopbijeenkomst
En ten slotte vindt de herinrichting van de openbare ruimte aan de noordkant van de Hof van Dedem (tussen het woonwinkelcomplex en de Wilhelminastraat) plaats tussen 28 september en 30 oktober 2015. Deze werkzaamheden vinden grotendeels plaats op het bouwterrein van Van Dijk Bouw.

Tijdens de inloopbijeenkomst op maandagavond 1 juni kunnen belangstellenden de inrichtingsschets bekijken en vragen stellen over de werkzaamheden en bijbehorende planning. Vertegenwoordigers van aannemer NTP en de gemeente Hardenberg zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te
beantwoorden.