Tulpen Promotie Nederland werkt samen met 'The Flying Dutch'


26 mei 2015

Tulpen Promotie Nederland werkt samen met 'The Flying Dutch'

Nationale trots verenigd!

Tulp Algemeen 4 Low

Zaterdag 30 mei vindt op drie locaties het Dance festival 'The Flying Dutch' plaats. In Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam zijn er optredens van de 10 beste Nederlandse DJ's. De DJ's rouleren en verplaatsen zich per helikopter van stad naar stad. Dankzij Tulpen Promotie Nederland zorgen vele
tulpen voor een extra Hollands tintje.

De Nederlandse DJ's zijn een enorm belangrijk exportproduct voor Nederland. Daarom heeft de organisatie van The Flying Dutch besloten dit fenomeen breder te trekken. Naast muziek presenteert de organisatie samen met een aantal partners Nederland op z'n best!

Zo worden er een aantal belangrijke exportproducten op het gebied van Nederlandse kunst, cultuur, mode en design onder de aandacht gebracht. Dit komt tot uiting in een galerij met vitrines waarin de verschillende partners zich presenteren op het festival.

Natuurlijk kan onze Nederlandse Tulp hier niet ontbreken en zal Denise Collignon een van deze vitrines in Amsterdam inrichten met rode tulpen. Daarnaast zal Tulpen Promotie Nederland zaterdag op het dak van het Olympisch Stadion in Amsterdam het logo van The Flying Dutch neerzetten met bakken
rode tulpen. Deze worden vanuit de helikopter, waarmee de DJ's aankomen, gefilmd en gefotografeerd. De 'aftermovie' en foto's worden tevens gebruikt als promo voor het vervolg van dit event in binnen- en buitenland.

Dit is de start van een samenwerking op een geheel nieuw vlak en we hopen hiermee een jonge doelgroep te bereiken en tulpen nog meer te laden als onze nationale trots!

The Flying Dutch

One festival | Three locations | Ten of the world's biggest Dutch DJs

* www.theflyingdutch.com
* The Flying Dutch op Facebook

Tulpen Promotie Nederland

Tulpen Promotie Nederland zorgt voor de wereldwijde promotie van de tulp door het organiseren van verschillende promotieactiviteiten per jaar. De grootste activiteit is de Nationale Tulpendag, op de derde zaterdag van januari.

* www.tulpenpromotie.nl

* Theflyingdutch