Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting


Gepubliceerd op: 26 mei 2015

Op woensdag 11 maart 2015 om 9:00 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften het bezwaarschrift van J. Toppenberg, ingediend door de heer M.L. Hassell, tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouder inzake zijn verzoek op grond van de Wet openbaarheid
van bestuur van 22 februari 2015.

Om 9:30 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift van mevrouw E.M. Montijn tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het herzien van de indicatie voor de huishoudelijk ondersteuning 2015 (niet openbaar).

Om 10:00 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift van de heer R. Bos, namens mevrouw F.J.M.T. Douma-Ploegman, tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het herzien van de indicatie voor de huishoudelijk ondersteuning 2015 (niet openbaar)

Tot slot behandelt de commissie om 10:30 uur het bezwaarschrift van de heer J.F. Ras, namens mevrouw S.J. Apon, tegen het besluit tot het wijzigen van het persoonsgebonden budget vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (niet openbaar).

Belanghebbenden kunnen de stukken die betrekking hebben op de eerste zaak inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.