Man aangehouden voor zware mishandeling


Man aangehouden voor zware mishandeling

Laatste update:
26-05-2015 | 13:01

Heenvliet - Zondagochtend 24 mei is een 25-jarige inwoner van Heenvliet man aangehouden voor het mishandelen van drie vrouwen. De man had naar een van de vrouwen een stoeptegel gegooid. Deze bleek later een gebroken rib en een geperforeerde long te hebben.

In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks half drie 's morgens stond een groepje mannen met een groepje vrouwen te praten in de Schoolstraat. Om nog onbekende reden gooide een van de mannen een stoeptegel naar een van de vrouwen. Daarna sloeg hij de andere vrouwen.

Stoeptegel

De hulpdiensten werden gealarmeerd, maar de man had het al op een rennen gezet en werd in de omgeving niet meer aangetroffen. Ambulancepersoneel heeft twee van de drie vrouwen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw die de stoeptegel op haar borstkas kreeg, een 27-jarige vrouw uit
Heenvliet, bleek een gebroken rib en een geperforeerde long te hebben. De tweede vrouw, een 28-jarige vrouw uit Brielle, is op de huisartsenpost geholpen.
Later die ochtend heeft de politie de man in zijn woning aangehouden. De man wordt morgen voorgeleid aan een rechter-commissaris.