Politie onderzoekt schietincident


Politie onderzoekt schietincident

Laatste update:
26-05-2015 | 13:27

Coevorden - De politie is een onderzoek gestart naar een schietincident bij een bijgebouw van de gemeente Coevorden aan de Aleida Kramersingel.

Dinsdagmorgen zag een medewerker van de gemeente dat er twee gaten in de ramen bij de ingang zaten. De gaten leken op kogelgaten waarop de politie is gealarmeerd.

Onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart. Er is een sporenonderzoek gedaan in en rondom het gebouw en agenten zijn gestart met een buurtonderzoek. Uit de eerste uitkomsten van het onderzoek blijkt dat er inderdaad geschoten is. Er zijn twee gaten in de ramen bij de ingang van het gebouw
aangetroffen. Ook zijn er enkele kogels aangetroffen. Er wordt nu onderzocht wat voor kogels het zijn en bij wat voor vuurwapen ze horen en hoe ze daar terecht zijn gekomen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die afgelopen weekend iets bijzonders gezien of gehoord hebben en dat nog niet hebben gemeld bij de politie. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Het onderzoek naar het schietincident gaat verder.