Gewapende overval Hoofddorp: getuigen gezocht


Gewapende overval Hoofddorp: getuigen gezocht

Laatste update:
26-05-2015 | 14:25

Hoofddorp - De politie kreeg rond 10:38 uur de melding van een gewapende overval in een pand aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp.

Meerdere mannen zouden het pand hebben overvallen en hierbij geweld hebben uitgeoefend op de aanwezige mensen in het pand. Een van deze mensen raakte hierbij gewond. Of er iets is buit gemaakt, wordt nog onderzocht. Na de overval zijn de daders in een bestelbus gevlucht in de richting van de
Hoofdweg. Bij de overval was vermoedelijk ook een BMW betrokken, die eveneens na de overval vanuit de Wijkermeerstraat in de richting van de Hoofdweg reed.

De gewonde man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Alerte getuigen hadden het kenteken van de BMW genoteerd. De BMW werd korte tijd hierop gesignaleerd, waarna een achtervolging ontstond. De auto werd leeg aangetroffen in Den Haag.

Het overvallenteam heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over deze overval, of die iets gezien hebben en dit nog niet hebben gedeeld met de politie. Zij worden vriendelijk verzocht dit te delen met het overvallenteam via tel.nr. 0900-8844
(lokaal tarief).

Ook mensen die meer informatie hebben over de vluchtroute of over de BMW worden vriendelijk verzocht dit te melden bij de politie via 0900-8844.



2015128737