Netwerkbijeenkomst Bedrijvig Maasgouw(26-05-2015)


RSS

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijf in Maasgouw? Meld u dan aan voor de netwerkbijeenkomst Bedrijvig Maasgouw op woensdag 17 juni 2015.

De gemeente Maasgouw is een prachtige gemeente die heel veel te bieden heeft. In eerste instantie denkt men dan aan cultuurhistorie, een paradijs voor watersporters en toeristen en muziek, om maar iets te noemen. Wat mensen vaak minder weten is dat we een goed ondernemersklimaat hebben met
bijzondere bedrijven. Helaas kennen de ondernemers in onze gemeente elkaar ook niet altijd. En dat is jammer. Ondernemers zijn immers vaak op zoek naar nieuwe inzichten. Van elkaar leren, ervaringen uitwisselen is een goede basis hiervoor.

Op locatie

Daarom starten we met "Bedrijvig Maasgouw". Een netwerkbijeenkomst op locatie bij een ondernemer uit onze gemeente. We beginnen Bedrijvig Maasgouw op 17 juni 2015 bij Van Aarsen machinefabriek, Heelderweg 11 in Panheel. We ontvangen u daar graag met een hapje en een drankje; u krijgt een
bedrijfspresentatie en een rondleiding door het bedrijf en vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.00 uur Welkom, presentatie en rondleiding
17.45 uur Gelegenheid tot netwerken
19.00 uur Afsluiting



Aanmelden

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijf in Maasgouw? Dan bent u van harte welkom. We vragen u wel u vooraf te laten weten of u aanwezig wilt zijn. U kunt zich hier aanmelden.

Van Aarsen machinefabriek

Van Aarsen machinefabriek bestaat meer dan 60 jaar en is een belangrijke leverancier op de internationale markt voor machines en projecten voor de productie van veevoer. Voor meer gedetailleerde informatie zie de website: www.aarsen.com.

Graag tot ziens op 17 juni!