Energie Beurs voor VvE's


Energie Beurs voor VvE's

Kom zaterdag 6 juni 2015 samen met uw buren naar de "VvE's met Energie Beurs"! De beurs is speciaal bedoeld voor Verengingen van Eigenaren die met energiebesparing en duurzaamheid aan de slag willen. De organisatie is in handen van bewonercooeperatie Blijstroom, het Rotterdamse Milieucentrum
en `VvE's met energie'. De toegang is gratis en u bent vanaf 12:30 uur van harte welkom in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen op Heijplaat (Rotterdam).

Workshops en informatie

Tijdens de beurs maakt u kennis met nieuwe technologieen voor het verduurzamen van uw woning. U kunt deelnemen aan tal van interessante workshops over zonnestroom, led-verlichting, NulOpDeMeter, het groene Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) en ervaring uitwisselen met een aantal `voorbeeld'
VvE's. Tijdens deze middag worden tevens presentaties gehouden over o.a. Groene daken, Ventilatie en isolatie en Zonnepanelen. Bij diverse beursstands krijgt u informatie over het energiezuiniger maken van uw woning.

Aanmelden

Een bezoek aan de beurs is kosteloos. U dient zich vooraf wel aan te melden. Na aanmelding via info@milieucentrum.rotterdam.nl ontvangt u automatisch een voucher voor gratis vervoer met de Aqualiner.

Tijd

Het gevarieerde programma start op 12:30 uur en duurt tot uiterlijk 16:00 uur.

Adres

Directiekade 2
3089 JA Rotterdam

Routebeschrijving

Gratis naar de beurs met aqualiner

Leden van VvE's kunnen gratis naar de beurs met de Aqualiner (waterbus). U dient hiervoor uw voucher te tonen die u bij uw aanmelding ontvangt. Opstapplek is de Erasmusbrug. De eerste boot vertrekt om 11:40 uur.