Gemeente Kerkrade | 26.05.15: Kerkraadse kanjers voor een lintje gez..


Gepubliceerd op: 26 mei 2015

Kerkraadse kanjers voor een lintje gezocht

Om de kerkraadse inwoner tussen 6 en 18 jaar, die zich vrijwillig heeft ingezet voor een medemens, een vereniging of voor de gemeente Kerkrade in het zonnetje te zetten, reikt de gemeente Kerkrade op 7 december aanstaande de gemeentelijke onderscheiding, het jeugdlintje Jod Jedoa!, uit.

"Als gemeente weten we dat veel jeugdige inwoners van Kerkrade op vrijwillige basis actief zijn voor onze stad. We willen deze inwoners hiervoor graag belonen met een gemeentelijke onderscheiding. Ik hoop dan ook op veel aanmeldingen voor deze Kerkraadse kanjers!" laat wethouder Jo Schlangen
weten.

Lintje

Ken je iemand tussen de 6 en 18 jaar uit Kerkrade die zich belangeloos heeft ingezet als, bijvoorbeeld, mantelzorger, vrijwilliger bij een culturele instelling, muziek- of sportvereniging, of een heldendaad heeft verricht?
Geef hem of haar dan op voor het jeugdlintje. Aanmelden kan tot 1 oktober aanstaande.

De kandidaten worden geschikt bevonden door de selectiecommissie. Het jeugdlintje Jod Jedoa! wordt officieel uitgereikt door de wethouder Jeugdzaken, Jo Schlangen in het Raadhuis op de 'Dag van de Vrijwilliger', 7 december aanstaande.