ontdek de natuurlijke leefomgeving van de Alpensteenbok


26 mei 2015 - Wist je dat de Alpensteenbok het wapendier is van het Zwitserse kanton Graubuenden? In dit bergachtige gebied springen de dieren van rots naar rots. Ze horen bij Graubuenden zoals het water in de bergmeren.

Graubuenden Toerisme stelt zich al jaren ten doel het land van de Alpensteenbok onder de aandacht te brengen en laat je graag kennismaken met de schoonheid van de flora en fauna in Graubuenden. Daarom adopteert Graubuenden Toerisme een Alpensteenbok (Capra ibex) in Artis. En om de adoptie te
vieren geeft Graubuenden Toerisme een reis voor 2 personen weg naar het land van de Alpensteenbok.

win een reis naar Graubuenden

Samen met een gids ga je op pad en volg je de sporen van de Alpensteenbokken. Onderweg vertelt de gids over de natuur en wie weet spot je onderweg wel een Alpensteenbok. Geniet van indrukwekkende uitzichten en de frisse Alpenlucht en bergmeren.

Laat weten waarom jij een reis naar Graubuenden verdient door op onderstaande banner te klikken, en wie weet ontdek je binnenkort de natuurlijke leefomgeving van de Alpensteenbok.

Graubunden banner

Degenen die het net niet zijn geworden maken toch nog kans op een unieke ervaring. Graubuenden geeft namelijk nog twee prijzen weg: een nacht slapen in Artis en een dierverzorger voor 1 dag arrangement. De winnaars ontvangen in juli bericht van Graubuenden.

meer over Graubuenden

Graubuenden ligt in het zuidoosten van Zwitserland. Je vindt er de bron van de Rijn en wereldberoemde treinen zoals de Bernina Express. De imposante bergwereld kenmerkt zich door de vele bergmeren, indrukwekkende uitzichten en eindeloze wandelpaden. Lees meer over Graubuenden op
nl.graubuenden.ch