Bijeenkomsten Energiezuinig bouwen: Opleveren wat je hebt beloofd


Door Helen Visser , 22 mei 2015

Zorgvuldigheid en aandacht voor kwaliteit zijn essentieel bij energiezuinig, comfortabel en gezond bouwen met prestatiegaranties. Zo creeer je meerwaarde voor de klant.

Willem Koppen van Koppen VastGoed laat in twee (gratis) bijeenkomsten op 18 en 23 juni zien hoe je met de methode BouwTransparant gezonde en comfortabele woningen bouwt, met lagere energielasten voor de bewoner.

De bijeenkomsten zijn gericht op uitvoerders en leermeesters bij bouwbedrijven. Het betreft een initiatief van het Lente-akkoord, een samenwerkingsverband van NEPROM, NVB, Aedes en Bouwend Nederland.

Een zeer energiezuinige of nul-op-de-meter woning bouwen. Veel bouwbedrijven beweren dat ze dit kunnen, maar missen soms het vakmanschap om dit waar te maken. Expert en cursusleider Willem Koppen weet waar hij over praat: "Ik noemde mijzelf ook vakbekwaam, maar ik bleek onbewust onbekwaam,
ondanks mijn goede intenties. Wil je echt energiezuinig en gezond bouwen, dan is meten weten, en moet je willen leren van fouten".

Tijdens de verdiepingsbijeenkomst `Opleveren wat je hebt beloofd' laat Koppen met BouwTransparant zien hoe u gezonde en comfortabele woningen bouwt, met lagere energielasten voor bewoners. Met zijn expertise geeft hij praktijktrainingen, begeleidt bouwprojecten, wordt gevraagd als
schadedeskundige bij arbitragezaken en beheert de database BIOM.nl: een verzameling van ruim 1.000 projectneutrale foto's van aangetroffen uitvoeringsfouten, compleet met oplossingen om ze te herstellen.

Leer hoe u zich positief kunt onderscheiden. Hoe u de gevraagde kwaliteit levert, en aantoont dat de woning aan de gevraagde eisen voldoet. Dat is niet alleen goed voor de relatie met de klant, door het vermijden van fouten kunt u veel tijd en geld besparen.

Meer informatie

Beide dezelfde (gratis) bijeenkomsten vinden plaats van 16:00 tot 18:15. De bijeenkomst van 18 juni vindt plaats in Nieuwegein, die van 23 juni in Genemuiden.

Klik HIER voor meer informatie over de bijeenkomst op 18 juni in Nieuwegein

Klik HIER voor meer informatie over de bijeenkomst op 23 juni in Genemuiden

Klik HIER voor meer informatie over het lente-akkoord