Praat mee over de nieuwe marktvisie van Rijkswaterstaat

08-05-2015

Op de Rijkswaterstaat Marktdag kondigde Jan Hendrik Dronkers de ontwikkeling van de nieuwe Marktvisie aan. In zijn speech beschreef hij de eerste beelden hiervan, benadrukte het belang van een gezamenlijke aanpak en nodigde marktpartijen uit om mee te denken en praten over de nieuwe marktvisie. Om stakeholders de gelegenheid te geven om ideeen en wensen in te brengen organiseert Rijkswaterstaat Marktvisiecafes.

We organiseren in eerste instantie 5 verschillende Marktvisiecafes ieder met een eigen thema, om zo de nieuwe marktvisie vanuit verschillende standpunten en met diverse belanghebbenden te bespreken. De thema's van de Marktvisiecafes zijn:

* Grote projecten (26 mei)

* Beheer en Onderhoud (15 juni)

* Informatievoorziening in en naast infraprojecten (23 juni)

* Samenwerking in de keten (29 juni)

* Bedrijfsvoering (8 september)

Graag nodigen wij u uit om mee te denken en praten over de ontwikkeling van onze nieuwe marktvisie tijdens een van de Marktvisiecafes. Het programma en meer informatie over de middag vindt u op onze aanmeldsite. U kunt uzelf -of een collega uit uw organisatie- kosteloos aanmelden voor een of meerdere van de Marktvisiecafes. Van ieder Marktvisiecafe wordt een verslag gemaakt, de gebundelde verslagen plaatsen we op de Marktvisiecafes-website.

De uitgangspunten en het doel van de marktvisie vindt u in het online magazine 'Rijkswaterstaat &'. In het magazine kunt u ook de speech van Jan Hendrik Dronkers tijdens de Rijkswaterstaat Marktdag terugkijken.