Yiwu Imported Commodities Fair: nieuwe kansen voor de importsector

Yiwu Imported Commodities Fair: nieuwe kansen voor de importsector

YIWU, China - (Business Wire)

De vierde Yiwu Imported Commodities Fair wordt van 4 tot 7 juni 2015 gehouden in het Yiwu International Expo Centre. De beurs beslaat een oppervlak van 5000 vierkante meter en heeft een capaciteit van 2000 stands.

De beurs is erop gericht de toenemende import in China te bevorderen door verkopers van over de hele wereld in de gelegenheid te stellen contacten te leggen met kopers (uit binnen- en buitenland) in de Chinese provincie Zhejiang. Zhejiang is een economische grootmacht en een centrum voor internationale handel. De beurs wordt beschouwd als 's wereld grootste in zijn categorie (importbeurs voor kleine handelsartikelen), een categorie die wordt erkend door de Verenigde Naties en de Wereldbank. In de afgelopen drie jaar heeft de beurs geresulteerd in de verkoop van meer dan 2 miljoen typen kleine handelsartikelen uit meer dan 100 landen.

China heeft haar positie als dominante economische grootmacht gerealiseerd door zich te concentreren op investeringen in snelgroeiende onderdelen van de productiesector om een van de toonaangevende exportlanden ter wereld te worden. Deze periode van enorme groei heeft geleid tot de opkomst van een grote middenklasse in de Chinese bevolking die belangstelling heeft voor buitenlandse goederen die een hogere kwaliteit hebben en bredere keus bieden voor de consument.

De groeiende vraag naar geimporteerde goederen in China wordt ondersteund door een serie regerings-, economische en openbare beleidsmaatregelen. President Xi Jingping van China nodigt landen van over de hele wereld uit om deel te nemen aan het "One Belt, One Road"-initiatief, geinspireerd op de zijderoute, dat China met Europa gaat verbinden via een unieke route tendeinde de regionale connectiviteit te bevorderen en handelsbarrieres weg te nemen.

In de komende vijf jaar gaat China de handel en economische groei in heel Azie bevorderen door meer dan USD 10 biljoen aan goederen te importeren. President Xi Jingping geeft daarnaast speciale aandacht aan radicale veranderingen in het openbaar beleid, gericht op verschuiving van de economische macht van overheden en de particuliere bedrijfssector naar de handen van individuele huishoudens. Dit zal leiden tot een radicale verschuiving in de koopkracht en een grotere vraag naar handelsartikelen in China.

Voor registratie en meer informatie kunt u bellen naar +86-579-85415888 of een e-mail sturen naar: import@yiwufair.com, trade@yiwufair.com, service@yiwufair.com. U kunt ook de website op www.importfair.cn/en/ bezoeken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150522005918/nl/

Yiwu International Commodities Fair Co., ltd

Mediarelaties

William Zhong, +86-579-85415475

zy@yiwufair.com

Zie het origineel.