Bram Schot voorgedragen als nieuwe CFO Novisource

Bram Schot (1962) is voorgedragen als Chief Financial Officer van het aan Euronext Amsterdam genoteerde Novisource. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 3 juni aanstaande zal over zijn aanstelling worden gestemd.

Schot volgt Bert van Winkoop op die de functie van CFO in de afgelopen jaren heeft bekleed. Van Winkoop heeft de wens uitgesproken deze zware functie neer te leggen om zo te komen tot een betere balans tussen werk en prive. Novisource is Bert van Winkoop zeer erkentelijk voor de bijdrage die hij aan de organisatie heeft geleverd. Van Winkoop blijft betrokken bij de organisatie.

Bram Schot begon zijn loopbaan in 1983 bij Moret & Limperg. In die periode heeft hij zijn studie bij het Nivra tot Registeraccountant (RA) afgerond. Van 1991 tot en met 2010 was hij werkzaam bij ICT Automatisering N.V. Vanaf 1996 als CFO en de laatste 10 jaar van deze periode ook als CEO. Van 2011 tot en met 2013 was hij als managing director werkzaam bij Laudame Financials. Tijdens zijn sabbatical in het afgelopen jaar heeft Bram Schot een studie gevolgd.