Raadslid.Nu sluit overeenkomst met kennispartner Bank Nederlandse Gemeenten

DEN HAAG - Met een handtekening van Mark den Boer, voorzitter Raadslid.Nu, en Frank Janse, directeur BNG Advies, is dinsdag de kennispartnerovereenkomst van Raadslid.Nu met BNG verlengd. De kennispartnerrelatie met BNG staat vooral in het teken van het versterken van de ondersteuning van de expertise van raadsleden om beter en krachtiger hun rol te kunnen spelen op financiele sturing.

BNG Advies verzorgt opleidingen en trainingen voor decentrale overheden en andere instellingen met een maatschappelijk belang. Het gaat dan om trainingen om tot betere afwegingen te komen over investeringen en desinvesteringen, financiering en risico's. Voor meer informatie klik hier voor de website van BNG Advies.

Raadslid.Nu beschouwt de kennispartnerrelatie met BNG als een uitstekende kans om raadsleden met de financiele portefeuille maar ook raadsleden die bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor de financien op de nieuwe gedecentraliseerde taken voor zorg, welzijn en werk te ondersteunen.

Bij de foto: Mark den Boer (voorzitter van Raadslid.Nu, links op de foto) en Frank Janse (directeur BNG Advies, rechts op de foto).

Bron: Raadslid.Nu, de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, 26 mei 2015.

Social media: Raadslid.Nu is ook te volgen op Twitter (@RaadslidNu), Facebook en Linkedin

Raadslid.Nu is de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en staat voor een sterke en krachtige positie van gemeenteraden ten behoeve van het functioneren van de lokale democratie.

Wist u dat sinds de wijziging van het rechtspositiebesluit voor raads- en commissieleden, de gemeente de contributie van de beroepsvereniging vergoedt, waarvan een raadslid in verband met de uitoefening van zijn functie lid is.

Nog geen lid van de vereniging? Een collectief lidmaatschap kost maar 35 euro per persoon en commissieleden en fractieondersteuners vallen, wanneer zij ook aangemeld zijn, binnen een collectief lidmaatschap. Het individueel lidmaatschap kost 75 euro. Aanmelden kan hier!

Voor meer informatie over Raadslid.Nu: www.raadslid.nu