Balance in handen van haar Nederlandse managementteam en personeel

Na bijna tien jaar als onderdeel van het Amerikaanse Hudson Global Inc., komt Balance, gesteund door een externe investeerder, in handen van haar Nederlandse managementteam en personeel. Balance is hiermee op 7 mei jl. officieel een zelfstandige onderneming geworden.

Balance behaalde in 2014 met zo'n 350 professionals een omzet van ruim 35 miljoen euro. Onderdeel van de verzelfstandiging is een franchise van Hudson Netherlands. Onder deze merknaam worden de Werving & Selectie en Talent Management diensten voortgezet in de Nederlandse markt.

Ruimte voor totaaloplossingen

"Onze opdrachtgevers worden met steeds complexere vraagstukken geconfronteerd die om integrale oplossingen vragen. Projecten worden grootschaliger, kwaliteitseisen hoger en tijdslijnen korter. Tegelijkertijd moeten organisaties flexibel meebewegen en kosten verlagen. De relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer professionaliseert daarbij in hoog tempo", aldus Arjen Schutte, algemeen directeur Balance. Door als zelfstandige organisatie verder te gaan, kan Balance zich helemaal richten op de voor Nederlandse opdrachtgevers wezenlijke diensten. Ze heeft daarmee de ruimte om haar hoogwaardige advies, project en interim-diensten binnen de bedrijfsvoering en projecten in de openbare ruimte verder uit te bouwen. Hierbij versterken de diensten van Hudson Netherlands die van Balance en vice versa. Door expertises te combineren worden opdrachtgevers voorzien van totaaloplossingen waarin naast de inhoudelijke kant ook de competenties van mensen worden meegenomen.

Over Balance

Balance is een bureau voor Advies, Project en Interim management. Doelen realiseren. Kennis in praktijk brengen. Ervaringen delen. Dat is wat onze 350 consultants dagelijks doen, binnen de bedrijfsvoering en projectorganisaties. Hoe groter en complexer de opdracht, hoe liever. Opdrachtgevers uit bijvoorbeeld de infrastructuur, gebiedsontwikkeling of energiesector krijgen een oplossing op maat. Opgesteld door de beste specialisten: qua ervaring en expertise en qua mentaliteit en energie. Lees meer op www.balance.nl.