Gratis online boekhoudprogamma voor Accountantskantoren

Administratie- en Accountantskantoren kunnen vanaf heden gratis gebruikmaken van de online boekhoudsoftware van Informer. Daarmee biedt Informer Software hen niet alleen handvatten om aanzienlijk op de administratiekosten te besparen, maar ook om op de gewenste manier in te spelen op de veranderende behoeften van hun klanten. Succesvolle ondernemers zijn sneller

Volgens Informer Software CEO Remco Fruehauf vindt er een opvallende verschuiving plaats in de markt en moet er goed geluisterd worden naar de behoeften van de ondernemers. "Tegenwoordig willen ondernemers 24/7 en realtime inzicht hebben in hun bedrijf. Succesvolle ondernemers zijn sneller en daar hoort ook een snellere boekhouding bij. Voor administratie- en accountantskantoren heeft dat echter een aantal consequenties tot gevolg. Zij moeten investeren in nieuwe software platforms om een snellere boekhouding te kunnen verwezenlijken en het vereist op kantoor bovendien een nieuwe manier van werken. Dit vraagt dus behoorlijk wat van hen"

Het succes van accountants

"Bij Informer zijn we ons bewust van de veranderingen die dit tot gevolg hebben. Wij werken echter al jaren goed samen met administratie- en accountantskantoren en doen al het mogelijke om hun succes te ondersteunen. Daarom heeft Informer besloten om de online boekhoudsoftware gratis aan administratie- en accountantskantoren te verstrekken. Daarmee kan de samenwerking tussen klant en kantoor volledig worden gedigitaliseerd, wat een aanzienlijke winst oplevert voor de snelheid waarmee administraties worden bijgewerkt. Om deze kantoren te helpen om anders te werken, zijn bovendien een aantal nieuwe functies ontwikkeld, zoals de Informer PlanJeScan. Met deze functie kan het kantoor de binnengekomen scans afstemmen op de service-afspraken die met de klanten zijn gemaakt. Door de functies van de Informer CashFlowCheck en Informer SnellerBetaald te combineren, beschikt men bovendien over strategische hulpmiddelen om de liquiditeit van een bedrijf meetbaar te maken en te verbeteren. Kortom, de gratis boekhoudsoftware het gaat veel verder dan het standaard boekhouden", aldus Remco Fruehauf.

Op TV

De vernieuwende visie en het online aanbod van Informer Software zijn niet onopgemerkt gebleven. Informer is door RTL7 gevraagd om mee te werken aan een TV-uitzending van 'Ondernemerszaken'. Wie meer wil weten over de visie van Informer Software en het drijvende team achter dit bedrijf, kan 26, 27 en 28 mei de uitzending bekijken. Deze wordt respectievelijk dinsdag om 11.20 uur, woensdag om 13.20 uur en donderdag om 15.40 uur uitgezonden.