S&H verkozen als beste fulfilmentbedrijf


Moerdijk, 20150526 -- De nieuwste versie van de Emerce top 100 is verschenen waarin de beste bedrijven in de e-business bekend werden gemaakt. In de speciale jaarlijkse uitgave van het blad Emerce beoordelen beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten van e-commercebedrijven op basis van de volgende criteria: ●Kennis/knowhow (= vakinhoudelijke kennis) ● Prijs-kwaliteitverhouding (= waar voor je geld) ● Betrouwbaarheid (= nakomen van afspraken) ● Flexibiliteit (= omgang met veranderingen/aanpassingen)

S&H: nummer 1
In de categorie Warehousing en Fulfilment is S&H als beste geëindigd. Daar zijn wij uiteraard enorm trots op en zien dit als een erkenning van onze constante inspanning om onze klanten te helpen excelleren in hun markten. Dit vraagt om een voortdurende scherpte en optimalisatie van alle processen in de fulfilment keten.

8 sterren
Dit jaar waren de prijzen verdeeld over 279 bedrijven in 25 categorieën. Van al die bedrijven, had S&H de hoogste waardering, met als enige 8 sterren. Hieruit blijkt de passie van het hele S&H team, dat zich dagelijks vol overgave inzet om de merken van onze klanten te laten stralen.

Bedankt!
Graag bedanken wij iedereen die op ons  gestemd heeft. En de collega’s die keihard hebben gewerkt aan waar we nu staan.

Op naar de toekomst!
Wij beseffen maar al te goed dat resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst. Daarom blijven we ook in de toekomst scherp, gedreven en betrokken.

http://www.s-h.nl/over-ons/emerce-top-100/





S&H Fulfilment