Blijvend thuis in eigen huis: woonadvies


Op 12 juni organiseert de gemeente Bladel een informatiemarkt over toekomstbestendig wonen. In aanloop naar die dag geven wij u in vier afleveringen al wat informatie over dit onderwerp.

In dit derde deel besteden we aandacht aan het woonadvies waarvoor u terecht kunt bij GOW Welzijnswerk.

Informatiemarkt Toekomstbestendig wonen vindt plaats op 12 juni 2015 van 16:00 tot 20:00 uur in Cultureel Centrum Den Herd BladelGOW Welzijnswerk biedt in het kader van het project `Blijvend Thuis in Eigen Huis' gratis en vrijblijvend een woonadvies aan. De woonadviseurs maken u graag bewust
van de mogelijkheden die er zijn, om met weinig middelen uw woning zodanig geschikt te maken, dat u langer in uw eigen woning en woonomgeving kunt blijven wonen. Met het advies wordt u geattendeerd op ongemakken en obstakels in uw woning en de mogelijkheden om die punten te verbeteren.

De woonadviseurs van het GOW:

* Geven gratis en vrijblijvend advies
* Worden ondersteund door het GOW Welzijnswerk
* Zijn vrijwilligers m/v
* Kunnen adviseren bij kleine of bij grote aanpassingen
* Helpen u met een stappenplan
* Zijn deskundig en enthousiast

Neem ook eens een kijkje op de website www.wonenopleeftijd.nl. Daar vindt u allerlei informatie over langer zelfstandig thuis wonen. Daarnaast kunt u daar ter voorbereiding op een afspraak met een woonadviseur een vragenlijst invullen om u woning te inventariseren. Ook voor een afspraak met
een woonadviseur kunt er terecht. Dit kan ook telefonisch via 0497-514746.

Het GOW is aanwezig op de informatiemarkt op vrijdag 12 juni. Het is dan ook mogelijk om ter plekke woonadvies te krijgen. Graag zien we u dan.

Voor vragen of opmerkingen over deze column kunt u contact opnemen met Kelsey van Ewijk via k.vanewijk@bladel.nl of 0497-361656.

We zijn ook nog op zoek naar vrijwillige woonadviseurs. Heeft u hierin interesse? Neem dan contact op met Kelsey van Ewijk.