Masterclass ondernemen


Place for Bizz Business Centers, Netwerkclub JONG! en de gemeente Valkenswaard hebben samen de Masterclass Ondernemen ontwikkeld. De Masterclass ondernemen bestaat uit zes modules en start in september 2015. Het programma is speciaal ontwikkeld voor Valkenswaardse ondernemers die al minimaal
een jaar van het ondernemerschap geproefd hebben en die de behoefte hebben om zich op onderdelen van het ondernemerschap bij te laten spijkeren. Dit gebeurt door aansprekende professionals met veel praktijkervaring.

De gemeente Valkenswaard wil met haar startersbeleid startende ondernemers stimuleren om nieuwe sterke bedrijven op te bouwen. Wethouder Buiter: "Daarom werken wij graag samen met Place for Bizz en JONG! om deze Masterclass Ondernemen tot een succes te maken. Met het interessante programma en
de goede sprekers, verwacht ik dat onze startende ondernemers hier hun voordeel mee kunnen doen. "

Op 1 september 2015 is een kennismakingsbijeenkomst. De zes modules worden vervolgens gegeven in de periode tot en met 1 december 2015. De locatie is bedrijfsverzamelgebouw Delta van Place for Bizz Business Centers aan de Kerkhofstraat 21.

Voor meer informatie en om zich aan te melden, kunnen geinteresseerde ondernemers contact opnemen met senior beleidsmedewerker economische zaken Rob de Haas (040-2083794 / rha@valkenswaard.nl). Aanmelden kan tot 30 juni.