2 juni 2015 Raadsvergadering


Op dinsdag 2 juni 2015 vergadert de gemeenteraad vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.



De agenda en bijbehorende documenten kunt u vinden op deze website. Ook liggen stukken ter inzage in het gemeentehuis. De raadsvergadering is openbaar en wordt live uitgezonden. U kunt de uitzending volgen via Delta TV of www.twenterand.nl/uitzendingvergaderingen.

Inspreken

Als belanghebbende kunt u bij het onderwerp Bestemmingsplan Vriezenveen Lintbebouwing en centrumgebied, PH Het Noordik inspreken. Omdat dit onderwerp niet eerder geagendeerd was voor een raadsdebat. Als u wilt inspreken op dit onderwerp, dan wordt hiervoor een raadsdebat ingelast. U krijgt dan
maximaal 5 minuten om uw mening naar voren te brengen. Raadsleden kunnen u daar vervolgens vragen over stellen. Als u wilt inspreken, dan kunt u zich aanmelden bij de griffie tot uiterlijk 12.00 uur 's middags op de dag van de raadsvergadering: telefoonnummer (0546)-840713, (0546)-840712 of
via e-mail: griffie@twenterand.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de raadsvergadering of hebt u algemene vragen over de gemeenteraad, dan kunt u contact opnemen met een medewerker van de griffie. Telefonisch bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente (0546) 840 840.