Start nieuwe reeks ‘Brugwachters bij de Buren Concerten’ in de Piushaven

PERSBERICHT

28 mei 20.30u

Start nieuwe reeks ‘Brugwachters bij de Buren Concerten’ in de Piushaven

Peer de Graaf brengt havenromantiek in tuin Villa Pastorie

Ook dit jaar presenteert Piushaven Levend Podium in de tuin van Villa Pastorie in de zomermaanden vier gezellige Brugwachters bij de Buren concerten. Het spits wordt op donderdag 28 mei afgebroken door Peer de Graaf, die heeft toegezegd om speciaal voor de gelegenheid een liedjesprogamma samen te stellen dat doorspekt is met bruggen- en havenromantiek.

“We werken deze keer met een vaste huisband, of Villaband dus eigenlijk”, vertelt brugwachter Beewee Nederkoorn. “M’n collega-brugwachter Piet Maas op contrabas, Frederik Felix op gitaar, Henk Koekkoek op sax en ikzelf op slagwerk. Iedere maand begeleiden we een andere zanger, waardoor het toch vier compleet verschillende concerten worden. Met Marc Bocken wordt het soul, Pierre van Duijl bespeelt vanuit zijn hart het jouwe, met Henri Toonders wordt het Elvis Presley en Peer de Graaf brengt bruggen- en havenromantiek naar de tuin van Villa Pastorie. Of hij zich daaraan zal houden? Dat weet je met Peer nooit! Maar dat geeft niks, want wat je met Peer wel altijd zeker weet, is dat je aan ‘t eind van zijn optreden een reuze goed humeur hebt.”

Dit jaar zal de vlonder in het midden van de tuin het podium zijn. “Het publiek staat dus rondom het podium en veel dichter bij de muzikanten. Daardoor kunnen we akoestischer spelen en zal ieder concert nog intiemer en gezelliger worden.”

Programma

- 25 juni: Pierre van Duijl

- 27 augustus: Henri Toonders

- 24 september: Marc Bocken

meer informatie: www.villapastorie.nl en www.piushaven.nl