Rennen in het donker voor kinderen met een spierziekte


Light up the Run Groningen

Groningen, 20150512 -- Op 29 mei 2015 vindt de eerste editie plaats van het nachtelijke hardloopevent Light up the Run, als opvolger van de succesvolle KleuRUN. Het hoofddoel van Light up the Run is om geld in te zamelen voor Stichting Spieren voor Spieren.

Light up the Run is een uniek hardloopevent waarbij hardlopen, muziek en licht centraal staan. Wanneer het donker wordt ren je vijf kilometer door verschillende verlichte werelden. Door de verschillende lichtwerelden én muziek is de route een unieke beleving. De route door deze verlichte werelden eindigt met een spectaculaire finish, waar je als echte held onthaald wordt. 

De volledige opbrengst van Light up the Run wordt gedoneerd aan Stichting Spieren voor Spieren. Er zijn zo'n 20.000 kinderen in Nederland waarbij het niet vanzelfsprekend is dat ze kunnen rennen, sporten en spelen. Stichting Spieren voor Spieren geef deze kinderen én hun familie een betere toekomst.  

Light up the Run vindt plaats op 29 mei, in het Stadspark in Groningen. Het terrein is geopend vanaf 21.00 voor deelnemers én publiek. De deelnemer die het spectaculairst 'verlicht' verkleed is maakt kans op een cadeaubon t.w.v €100,-. 





Hanzehogeschool Groningen, minor eventmanagement