Per 1 juli werkt burgerzaken alleen nog op afspraak


29/05/15 11:05

Per 1 juli werkt burgerzaken alleen nog op afspraak

Vanaf 1 juli 2015 kunt u voor alle burgerzaken alleen nog op afspraak komen bij het loket burgerzaken. Hierdoor wordt u direct en op het juiste moment geholpen. Dat scheelt u een hoop tijd.

Het loket burgerzaken is op werkdagen elke ochtend van 8.15 - 12.15 uur geopend en op dinsdag en woensdag ook in de middag van 13.00 - 16.00 uur.

Via deze website kunt u zeven dagen per week 24 uur per dag een afspraak maken. Bellen is natuurlijk ook mogelijk via het centrale telefoonnummer van de gemeente 020 - 407 9000 om een afspraak maken.

Avondopenstelling

Iedere tweede dinsdag en laatste dinsdag van de maand, van 18.00 uur tot 20.00 uur, is de balie van burgerzaken geopend voor het aanvragen en afhalen van rijbewijzen, reisdocumenten en uittreksels. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Let wel, in de zomerperiode vervallen de volgende
avondopenstellingen: 28 juli, 11 augustus en 25 augustus.

Spoedgevallen

Bij spoedgevallen en bijzondere situaties is het uiteraard mogelijk om langs te komen zonder afspraak. Om eventuele wachttijden te voorkomen is het goed om vooraf even te bellen met de gemeente.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------