Bewonersavond Zuidoostbeemster over verdere planontwikkeling


De gemeente organiseert maandag 8 juni 2015 voor inwoners van Zuidoostbeemster een bewonersavond over verdere planontwikkeling in De Nieuwe Tuinderij-West.

De gemeente heeft het voornemen om tegemoet te komen aan een door velen geuite behoefte aan voorzieningen in het dorp. Hierbij wordt gekeken naar de inpassing van een supermarkt met diverse voorzieningen. De gemeente vindt het belangrijk om aan het begin van het proces de mening van inwoners
van Zuidoostbeemster te horen en die dan te betrekken bij de ontwikkeling.

Tijdens de bewonersavond wordt plenair een toelichting gegeven op de eerste ideeen. Na dit plenaire gedeelte is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van diverse thema's. Bij elk thema is iemand aanwezig om vragen te beantwoorden. Verder zou de gemeente graag meningen
en suggesties willen ontvangen. Hiervoor zijn formulieren aanwezig waarop dat kan worden aangegeven. Alle input wordt betrokken bij verdere uitwerking van de plannen.

De bewonersavond wordt gehouden in:

* Multifunctioneel Centrum De Boomgaard, Middenpad 1 in Zuidoostbeemster.

Rekening houdend met de Avondvierdaagse is de inloop vanaf 20.15 uur en aanvang om 20.30 uur.

In verband met de organisatie verzoeken wij inwoners zich aan te melden. Dit kan via wonen@beemster.net of (0299) 68 21 92.