Gemeente Deurne / Gemeente / Actueel / Nieuws / Peeltrofee 2015


Heb jij een goed idee waarmee je de leefbaarheid in jouw omgeving kunt verbeteren? Dan biedt het Peelnetwerk jou de kans om dit idee daadwerkelijk uit te voeren! Meld je aan voor de Peeltrofee en win EUR 5.000 om het idee te realiseren!



Wat is de Peeltrofee?

De Peeltrofee is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het Peelnetwerk, de samenwerkingsorganisatie voor een vitale groene ruimte in De Peel.

Vorig jaar won WiSH Outdoor uit Laarbeek de Peeltrofee, met de realisatie van een popfestival van nationale allure. Dit jaar is er voor een andere insteek gekozen. Werd de Peeltrofee voorheen uitgereikt aan een gerealiseerd project, nu krijgt het beste idee dat nog moet worden uitgevoerd de
trofee. Daarnaast zijn er ook geldprijzen aan verbonden: EUR 5.000 voor het beste idee, EUR 2.500 voor de tweede plaats en EUR 1.000 voor het idee dat als derde eindigt. Publiek en jury kiezen samen de winnaars.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op www.peeltrofee.nl voor meer informatie. Aanmelden kan tot 13 juli. Vanaf 1 september kun je stemmen op alle ingezonden ideeen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Peeldag op 5 november 2015.

Jouw idee maakt de Peel van de toekomst!