Rioleringswerkzaamheden Ermelo West


riolering

Vanaf 3 juni wordt in de wijk Ermelo West de hoofdriolering gereinigd en geinspecteerd. Het gaat om het gedeelte gelegen ten noorden van de Telgterweg tussen de Oude Nijkerkerweg - Groene Haeg en de spoorlijn en het gedeelte ten zuiden van de Telgterweg tussen Leeuwerikstraaat en de spoorlijn.

De gemeente heeft opdracht gegeven aan de firma Van Viegen Riooltechniek BV om de hoofdriolering te reinigen en te inspecteren door middel van videocamera-inspectie. Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de riolering wordt deze eerst gereinigd voordat de inspectie wordt uitgevoerd.
Het reinigen wordt gedaan met een combinatie van een hogedruk- / vacuuemwagen. Er is een kleine kans dat tijdens het reinigen van de leidingen in uw pand een wasbak, schrobputje en/of het toilet gaat borrelen. Daarnaast bestaat er een kleine kans dat tijdens het reinigen, door onderdruk in het
hoofdriool, een van de stankafsluiters in uw pand wordt leeggezogen. U kunt dit oplossen door de kraan even open te zetten en/of het toilet door te spoelen.

Meer informatie

Tijdens de werkzaamheden kunt u enige verkeersoverlast ondervinden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider van Van Viegen Riooltechniek BV, de heer van Dusschoten via tel. 06 43 20 96 48.