Bewonersbrief werkzaamheden Verbindingsweg en Sluisbrug


29 mei 2015

Bezorgd bij: bewoners van Troelstraplein 2 t/m 6, H. de Grootstraat 2 t/m 132 en 1 t/m103, Schaepmanstraat 2 t/m16, Thorbeckerkade 1 t/m 46, Kanaaldijk 4 t/m 46 en Neckerstraat 1 t/m 49.

Vanaf maandag 1 juni zijn er werkzaamheden door kabel- en leidingenbedrijven aan de Verbindingsweg. Dinsdag 2 juni is overdag de Sluisbrug afgesloten. Dit heeft gevolgen voor de verkeerssituatie.

Verbindingsweg afgesloten

De verbindingsweg is vanaf maandag 1 juni tot 14 augustus voor al het verkeer afgesloten. Door de afsluiting wordt het eenrichtingsverkeer op de Kanaaldijk tussen de Verbindingsweg en Troelstraplein omgedraaid en de palen op het Troelstraplein verwijderd. De woningen aan de Kanaaldijk tussen
de Verbindingsweg en Troelstraplein blijven daardoor bereikbaar. Als bijlage van deze brief vindt u een overzichtskaartje met daarop de omleidingen.

Sluisbrug afgesloten

De Sluisbrug is op dinsdag 2 juni wegens werkzaamheden door de provincie tussen 7.00 en 18.00 uur voor al het verkeer afgesloten. Het verkeer wordt via de Jan Blankenbrug omgeleid. Woningen en bedrijven blijven wel gewoon bereikbaar. Nood- en hulpdiensten en de busmaatschappij (EBS) zijn over
de stremmingen ingelicht.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de heer H. Heinen via telefoonnummer (0299) 452 452.

Vriendelijke groet,

Henk Noordhuis
Wijkmanager Centrum