Week van de Amateurkunst in Enschede


29 mei 2015
Kom kijken, doe mee!
undefinedOverdag op kantoor, `s avonds in een atelier? Of overdag brandweerman en 's avonds in een band? Bijna de helft van alle Nederlanders doet aan amateurkunst. In de Week van de Amateurkunst (WAK) kunnen alle amateurkunstenaars zich laten zien. Het is een jaarlijks terugkerend evenement
en wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Het vindt plaats van 30 mei t/m 7 juni. WAK is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is en voor iedereen die daar van wil genieten.

30 mei officiele opening WAK

In stadsdeel West is de officiele opening van de WAK. Op zaterdag 30 mei is iedereen om 11.00 uur van harte welkom bij het station van Boekelo. Daar openen gedeputeerde Hester Maij en cultuurwethouder Jeroen Hatenboer de WAK.

Veel te zien en te beleven

Tijdens de WAK is er veel te zien en te beleven in Enschede. Door ruim 60 verschillende groepen worden meer dan 80 activiteiten georganiseerd. Bezoek mooie optredens en evenementen, volg interessante workshops, bekijk inspirerende exposities of kom kijken bij een van de gezellige open
repetities. Ook de wethouders zijn de komende week bij optredens, evenementen en activiteiten in hun stadsdeel te vinden.

Een week lang bruist de stad van de activiteiten!
Bekijk het programma op www.wakenschede.nl

De WAK wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, LKCA, Fonds voor Cultuurparticipatie, WAK NL, de Provincie Overijssel, de Gemeente Enschede en Cultuur in Enschede.