Wees erbij; het NK BMX!


Wees erbij; het NK BMX!
Geplaatst op 29 mei 2015

Vorig jaar werd aanstormend talent Justin Kimmann, inderdaad broertje van (wereld!) kampioen Niek, Nederlands kampioen. Evenals Jelle van Gorkom en Merle van Benthem. Wil jij deze toppers, en vele anderen, in actie- en van dichtbij zien strijden om het rood-wit-blauw?

Passie voor en verstand van BMX? Meld je dan aan voor het webcareteam!



Webcareteam

Wij gaan een live Twitterstream realiseren tijdens het NK BMX, dit zorgt ervoor dat de wedstrijden die niet op televisie worden uitgezonden toch live te volgen zijn. De BMX discipline heeft een eigen Twitter account. Voor-, na- en tijdens de wedstrijden is er contact met coaches en hebben wij
vaak als eerste een quote van de renners en unieke foto's.



NK BMX

Op 4 en 5 juli vindt het NK BMX plaats in Klazienaveen. Hiervoor zouden wij jouw hulp heel goed kunnen gebruiken! Mits je natuurlijk de nodige kennis hebt van BMX! Je reiskosten worden vergoed en met de accreditatie die wij voor je regelen word je echt onderdeel van ons communicatieteam. Zo is
er contact met de coaches, heb je unieke toegang en sta je tussen de renners. Niet alleen heel leerzaam maar ook echt een hele leuke ervaring!



Op 5 juli doen wij via Twitter live verslag van de wedstrijd. Lijkt het jou leuk om alle BMX-fans via Twitter te informeren over de wedstrijd? Meld je dan aan voor ons webcareteam!



Onderdeel webcareteam

Kun je 5 juli niet maar lijkt het je wel leuk om onderdeel te worden van het KNWU webcareteam? Ook dan horen wij heel graag of en waarom je interesse hebt!



Meer informatie of aanmelden

Voor vragen en/of je sollicitatie kun je mailen naar: Bloem.van.Dam@knwu.nl.