Symposium 'Groene ICT en Duurzaamheid'

onderwijs workshop

Op 29 mei 2015 vindt voor de vijfde maal het symposium Groene ICT en Duurzaamheid (SGI 2015) plaats. SGI 2015 is het podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van Groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland.

Het symposium heeft als thema "Werken aan Groene Groei" en bevordert samenwerking en cross-overs tussen hoger onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Aansluitend reikt landelijk studentennetwerk `Morgen' de SustainaBul uit, de duurzaamheidsaward voor universiteiten en hogescholen.>

Lustrumeditie

Deze lustrumeditie wordt georganiseerd door SURF in nauwe samenwerking met het landelijk studentennetwerk voor duurzaamheid `Morgen', de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Special Interest Group Groene ICT en Duurzaamheid en Green IT Amsterdam. Het vindt plaats bij de Hogeschool Leiden.

Voor wie?

Het symposium is niet alleen interessant voor voor ICT'ers, maar ook voor opleidingsmanagers, docenten en onderzoekers van ICT opleidingen; studenten; managers facilitair en inkoop; onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren en overige geinteresseerden in het inzetten van ICT om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen.

Ook als u niet werkzaam bent in het hoger onderwijs bent u van harte welkom om deel te nemen aan het symposium.

Programma

Het programma staat binnenkort op de website van het symposium.