A58-A4: weekendafsluiting Knooppunt Zoomland (richting Bergen op Zoom) mei

13-05-2015 | Rijkswaterstaat Zuid-Nederland | persbericht

Rijkswaterstaat voert van 29 mei 21.00 uur tot en met 31 mei 13.30 uur onderhoud uit aan het viaduct De Bleeken bij Knooppunt Zoomland. Hierdoor is de verbindingsweg A58 -A4 richting Bergen op Zoom en afrit 27 Centrum Bergen op Zoom op Knooppunt Zoomland afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat verwacht hierbij nauwelijks verkeershinder.

Vanaf vrijdag 29 mei 21.00 uur tot zondag 31 mei 13.30 uur sluit Rijkswaterstaat de verbindingsweg van de A58-A4 richting Bergen op Zoom en afrit 27 Centrum Bergen op Zoom af voor het verkeer. De afsluiting is nodig in verband met werkzaamheden aan het asfalt van het viaduct De Bleeken.

Omleidingsroute

Het verkeer op de A58 richting Bergen op Zoom-Noord/ Bergen op Zoom Centrum/ Steenbergen wordt als volgt omgeleid:

* Volg de A58/A4 richting Bergen op Zoom-Zuid - Neem afrit 29 Bergen op Zoom-Zuid

* Ga aan het einde van de afrit linksaf en neem de oprit naar de A4 richting Steenbergen

* Volg de A4 richting Bergen op Zoom-Noord/ Steenbergen

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2015 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op vanAnaarBeter of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.