Groot onderhoud wegen 2015 Vaals

De gemeente Vaals is verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van haar wegen. Om deze kwaliteit en veiligheid te waarborgen is onderhoud aan diverse wegen binnen de gemeente noodzakelijk.

De firma Heijmans Wegen B.V. zal voor de gemeente Vaals dit jaar het benodigde onderhoud aan de wegen gaan uitvoeren. De werkzaamheden aan de wegen zullen bestaan uit het herstellen van de asfaltconstructie (frezen en aanbrengen asfalt) en in een later tijdstip het aanbrengen van een oppervlaktebehandeling op de herstelde wegen.

Gedurende deze werkzaamheden zullen de wegen voor een gedeelte of geheel uit het verkeer worden genomen, hiervoor zullen diverse verkeersmaatregelen worden genomen. Dit zal voor de bewoners betekenen dat zij tijdens de werkzaamheden enige hinder zullen ervaren. De hulpdiensten zullen in ieder geval altijd doorgang hebben. Wij vragen uw begrip voor de mogelijke overlast die u ondervindt van deze werkzaamheden.

Op de planning van het werk is te zien waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. De bewoners worden per bewonersbrief geinformeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkvoorbereider dhr. R. Jager, tel. +31 6 22 46 35 19 van Heijmans Wegen B.V.