Matchmaking tijdens Marketplace Austria

Heeft u belangstelling voor Oostenrijkse voedingsmiddelen? Kom dan naar de matchmaking tijdens Market Place Austria.

Enterprise Europe Network Oostenrijk organiseert deze matchmaking voor de 10e keer. Tijdens Market Place Austria presenteren tal van Oostenrijkse producenten van voedingsmiddelen en dranken hun producten aan buitenlandse inkopers, distributeurs en groothandelaren.

Overzicht van Oostenrijkse deelnemers

Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om in korte tijd een ruim aanbod van Oostenrijkse dranken en delicatessen te proeven en contacten te leggen met potentiele zakenpartners! Bekijk het voorlopige overzicht van Oostenrijkse deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Nadat u zich heeft aangemeld en uw profiel heeft ingevuld, kunt u meetings boeken en/of worden uitgenodigd worden voor een b2b-gesprek. Deadline voor aanmelden is 30 juni 2015.

Noot van de organisatie: voor internationale gasten die b2b-gesprekken hebben is deelname inclusief gratis accommodatie (2 nachten in een 4* hotel in centrum Wenen, inclusief ontbijt) en diner 's avonds.

Heeft u vragen over dit evenement? Neemt u dan contact op:

Annemarie Destree, adviseur Agro Food bij RVO.nl E Annemarie.Destree@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network is een programma van de Europese Commissie en wordt in Nederland onder andere uitgevoerd door RVO.nl.