Zevenaarse Blik op Wonen

29 mei 2015

Zevenaarse Blik op Wonen | Woonvisie 2015-2025

Zevenaar is een aantrekkelijke gemeente om te wonen. Dat houden we graag zo, ook in de toekomst. Daarom stelt de gemeente Zevenaar samen met Baston Wonen en Woningstichting Plavei (voorheen Laris Wonen en Diensten) een Woonvisie op voor 2015 tot 2025.

Daarin geven we onze richting aan voor belangrijke keuzes voor de komende tien jaar als het gaat om het onderwerp wonen. Denk aan woningbouw, betaalbare huurwoningen, wonen met zorg of startersleningen.

Die richting bepalen we natuurlijk niet alleen, want wonen raakt ons allemaal. Daarom vragen wij de inbreng van verschillende partijen die actief zijn op het vlak van wonen in Zevenaar. En daarbij mag de mening van de bewoners van de gemeente Zevenaar niet ontbreken.

Wij horen graag wat uw Blik op Wonen is. Vandaar dat we, onder andere via Facebook, Twitter en een klankbordbijeenkomst, uw mening willen weten. Deze bijeenkomst is op woensdag 10 juni van 16.00 tot 17.30 uur in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Zevenaar. Kijk op de projectpagina's bij Baston Wonen en gemeente Zevenaar voor meer informatie en om u aan te melden. U bent van harte welkom. Graag tot 10 juni.